کتلت سیب زمینی پخته بدون گوشت

 


مواد لازم برای تهیه کتلت سیب زمینی پخته بدون گوشت

  • سیب زمینی 6 عدد
  • پودر سوخاری 5 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • آرد گندم 2 لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آب 2 لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • کره 50 گرم یا 4 قاشق سوپ‌خوری روغن
  • نمک 2 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری
  • آویشن 1 قاشق چای‌خوری
طرز تهیه کتلت سیب زمینی پخته بدون گوشت

سیب زمینی ها رو بشویید و داخل قابلمه بریزید. یک قاشق چای‌خوری نمک روی سیب زمینی ها بپاشید و آب بریزید تا جایی که روی سیب زمینی ها رو آب بگیره. حدود نیم ساعت زمان بدید تا سیب زمینی ها آبپز بشن. در آخر یک خلال دندون داخل سیب زمینی بزنید. اگه خلال به راحتی داخل سیب زمینی فرو رفت، یعنی سیب زمینی به طور کامل پخته شده.

سیب زمینی های پخته شده رو پوست بگیرید و با استفاده از گوشت کوب یا پوره ساز خوب بکوبید تا به طور کامل له بشه.

یک لیوان آب رو با نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه و نصف قاشق چای‌خوری نمک، یک قاشق غذاخوری روغن یا 25 گرم کره داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و وقتی که آب بخ جوش اومد، آرد رو بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشه و وقتی که مثل حلوا شد و خودشو گرفت و از قابلمه جدا شد، خمیر رو برای پنج دقیقه روی حرارت ملایم باز و بسته کنید تا پخته بشه. وقتی خمیر آماده شد، از روی حرارت بردارید و زمان بدید تا کمی خنک بشه.

در ادامه خمیری که در مرحله قبل درست کردیم رو به سیب زمینی له شده اضافه می‌کنیم و مواد رو هم می‌زنیم تا با هم مخلوط بشن.
وقتی که مواد کمی خنک شد، ادویه‌ها رو که شامل نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن بود رو به همراه پیاز رنده شده و تخم مرغ به مواد اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا به طور کامل با هم مخلوط بشن.

در این مرحله کمی آرد سوخاری به مایه کتلت اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. اکه مایه کتلت به دست چسبید، دوباره کمی آرد سوخاری اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.
وقتی که مایه کتلت به دست نچسبید، دیگه آرد سوخاری اضافه نکنید.

کمی روغن مایع داخل یک کاسه کوچک بریزید و کنار دستتون بذارید. به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت بردارید و فرم بدید. سپس دو سمت کتلت رو به شکل برگ تیز کنید و با استفاده از یک چاقو وسط کتلت یک خط کوچیک بیندازید تا مغز چخت بشه و سپس داخل روغن داغ سرخ کنید.

نظرات