مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب
- سیب قرمز یا سیب زرد 2 کیلوگرم
- شکر 1 کیلوگرم
- آبلیمو 2 قاشق چایخوری
- آب زعفران دو قاشق غذاخوری به دلخواه
- آب 1 لیوان فرانسوی دستهدار
- پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری سرپر (یا دو ورق ژلاتین)
روش تهیه مارمالاد سیب
برای شروع سیبها رو شسته و پوست بگیرید. هستهها و قسمت سفت وسط سیب رو جدا کنید. سپس سیب رو به صورت حبهای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.
حدود یک لیوان آب به سیب اضافه کنید و قابلمه رو روی حرارت بذارید. زمان بدید تا آب به جوش بیاد و سیب یپزه و نرم بشه.
وقتی که سیبها پخته شد، اونها رو با استفاده از گوشتکوب برقی یا معمولی یا با استفاده از غذاساز به طور کامل له و پوره کنید.
وقتی که سیب به طور کامل له شد، شکر رو به سیب له شده اضافه کنید و حرارت شعله رو روی متوسط تنظیم کنید. مارمالاد رو مرتب هم بزنید و شکر کامل حل بشه. وقتی که مارمالاد شروع به جوشیدن کرد، حرارت رو رو کم کنید تا مارمالاد ریز بجوشه و به غلظت و قوام مناسب برسه.
وقتی که مارمالاد شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه رو ببندید تا مارمالاد به بیرون نپاشه و هر چند دقیقه مارمالاد رو هم بزنید تا ته نگیره.
وقتی که مارمالاد به غلظت مناسب رسید، آب زعفران و آبلیمو رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. وقتی که مارمالاد به غلظت و قوام مناسب رسید، قابلمه رو از روی حرارت بردارید، وقتی که مارمالاد به طور کامل خنک شد، حدود 7 تا 8 ساعت بعد، مارمالاد رو داخل
نظرات
ارسال یک نظر