خورشت نخود فرنگی به چند مدل درست میشه که این یک نمونه از اون چند مدله .
نکته؛ میتونی به جای گوشت قلقلی از تکه های مرغ استفاده کنید.
این خورشت خیلی زود حاضر میشه تقریبا تا برنج حاضر بشه خورشتتون هم جا افتاده.
نخود فرنگی سرشار از ویتامین C است. باید بدانید که بدن ما نمی تواند این ویتامین را در خودش ذخیره کند. به همین خاطر لازم است، ویتامین C مورد نیاز بدن را از طریق مصرف مواد غذایی سرشار از این ویتامین تامین کرد.
مصرف نخود فرنگی یکی از روش های تامین این ویتامین ضروری برای بدن میباشد. همچنین نخود فرنگی سرشار از فیبر است. فیبر موجود در مواد غذایی علاوه بر این که ساعات بیشتری شما را سیر نگه می دارد. به بهبود عملکرد قلب شما کمک کرده، و تا حد زیادی خطر سکته مغزی را، به خصوص در آقایان کاهش می دهد.
نخود فرنگی یک ماده غذایی کم کالری، کم چرب و حاوی پروتئین است. در هر پیمانه نخود فرنگی 134 کالری وجود دارد. و همانطور که اشاره شد فیبر بالایی نیز دارد. پس مصرف این ماده غذایی پر خاصیت به کاهش وزن کمک شایانی می کند. پس رسپی این خورشت نخود فرنگی فوق العاده در وبسایت آموزش آشپزی به سبک ایرانی را از دست ندهید.
مواد لازم
- نخود فرنگی 250 گرم
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز متوسط 2 عدد
- سیب زمینی 4 عدد
- رب گوجهفرنگی 2 قاشق غذاخوری
- شوید خشک 2 قاشق غذاخوری
- نمک 2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- چوب دارچین 2 تکه
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
- آب جوش 2 لیوان فرانسوی دستهدار
روش پخت خورشت نخود سبز با گوشت چرخ کرده
پیازها رو پوست بگیرید و رنده کنید یا به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیاز رو داخل تابه بریزید و روی حرارت بذارید. کمی بعد، وقتی آب پیاز کشیده شد، مقداری روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید.
روش اول:
در این روش، وقتی که رنگ گوشت عوض شد و کمی پخت، نخود سبز رو به صورت خام به خورشت اضافه کنید.
روش دوم:
در روش دوم، ابتدا نخود سبز رو داخل یا ماهیتابه جدا میریزیم و به همراه کمی روغن، کمی تفت میدیم تا خامی نخود سبز گرفته بشه و سپس به گوشت اضافه میکنیم.
در روش اول، مقدار روغن کمتری استفاده میشه و خواض نخور سبز بیشتر حفظ میشه، در روش دوم روغن بیشتری استفاده میشه نخود فرنگی کمی خواصش رو به دلیل تفت دادن داخل روغن از دست میده ولی در آخر مزه خورشت کمی بهتر میشه.
به خورشت حدود 30 تا 45 دقیقه زمان بدید تا خوب بپزه و جا بیفته. هر 15 دقیقه یکبار خورشت رو هم بزنید.
سیب زمینی ها رو شسته و پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. سیب زمینی خلالی رو با آب سرد بشویید و داخل دستمال پارچهای بریزید و خوب خشک کنید. ماهیتابه رو روی حرارت بذارید و مقداری روغن بریزید.
غذای پیشنهادی: طرز تهیه نخودپلو با نخود فرنگی
وقتی که روغن داغ شد، سیب زمینی رو داخل تابه بریزیدو مقداری نمک روی سیب زمینی بپاشید. برای اینکه سیب زمینی خوش رنگ تر بشه به دلخواه میتونید کمی زردچوبه روی سیب زمینی بپاشید.
وقتی که سیب زمینی سرخ شد، از تابه خارج کنید و داخل صافی یا دستمال پارچهای بریزید تا روغن اضافی گرفته بشه.
15 دقیقه مانده به پایان پخت، خورشت رو بچشید. آبلیمو و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. در صورت دلخواه زعفران آب شده رو هم اضافه کنید. کمی بعد خورشت رو داخل بشقاب سرو کنید و با مقداری سیب زمینی سرخ شده خورشت رو تزئین کنید و با برنج نوش جان کنید.
منابع:
نظرات
ارسال یک نظر